Eggomatic

Hol is kezdjük? A NETENT alkotói egy nagyon jópofa 5 tárcsás, 3 soros online nyerőgépet fejlesztettek ki, ami nem más, mint az Eggomatic. Nem csak jópofa, amit a grafikájának köszönhet, de telis tele van bónusz lehetőségekkel, meglepetésekkel. Nevéhez hűen, egy igazi tojásautomata, amely futószalagon szállítja a 4 különböző fajta nyeremény tojást, melyeket a kis Wild kakasunk segítségével zsebelhetünk be.

Hogyan kell játszani az Eggomatic nyerőgéppel?

Merüljünk el jobban, hogyan is kell játszani az Eggomatic online nyerőgéppel és fejtsük meg milyen tojás, milyen bónuszt ad számunkra. Nézzük meg azt a bizonyos tojás szállító szalagot. Pörgetéseink közben a tárcsák felett egy futószalagon különböző tojások jelennek meg, ezeket akkor kapjuk meg, ha a pörgetés megállása után a tojás alatti tárcsán Wild szimbólum van. Ekkor a kis Wild kakasunk ölébe hullik a tojás, kinyílik és meg kapjuk a nyereményt. De mit nyerünk a tojásokkal és milyen fajták vannak? Van egy zöld az a Free Spins tojás, amilyen szám van rajta, annyi pörgetést kapunk grátiszba. Van az érme tojás, ami aranyszínű, és azt az érme nyereményt nyerjük meg, ami rajta szerepel, természetesen a tétsor nyereményét is. Ott van még a kék W tojás, azaz a Spreading Wild tojás, ebben az esetben ahova esik, ott a felette és mellette lévő szimbólumokat át váltja Wild szimbólumra, és a legmagasabb nyerőkombinációt eredményezik. Nem szabad elfelejteni, hogy ilyenkor az át változott Wild-ek nem aktiválják a futószalagon lévő tojásokat. Végül, de nem utolsó sorban van az Eggomatic online nyerőgépen egy úgynevezett meglepetés tojás is. Ez egy kérdőjeles, színes tojás, mely aktiválás után mutatja meg magát, és a fentebb említett 3 tojás valamelyikét tartalmazza. A Wild random módon, bármely tárcsán megjelenhet, és az összes szimbólumot helyettesíti.

Milyen játékélményt nyújt az Eggomatic?

Hasonlóan a Jumanji nyerőgéphez az Eggomatic is egy mókás és egyszerű az online nyerőgépes játék. Jópofa szimbólumokkal van ellátva. A tojás szállító szalagnak köszönhetően, pedig változatos bónuszokra tehetünk szert. Beállítása egyszerű, menüje átlátható és könnyen kezelhető.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint