Fruit Shop Megaways

A Fruit Shop nyerőgép második szériája a Fruit Shop Megaways nyerőgép. Aki a Megaways nyerőgépeket ismeri, az nagyon jól tudja, hogy kimagasló nyereményeket érhet a 117.649 nyerővonal. A Fruit Shop Megaways esetében ez még jobban igaz, hiszen alapból hírhedt a magas nyereményeiről. Mint ahogy az eredeti nyerőgép estében, itt sem a SCATTER szimbólumok aktiválják az bónuszjátékot.

Hogyan aktiváld a bónuszt a Fruit Shop Megaways nyerőgépen?

A Fruit Shop Megaways nyerőgépnél az ingyenes pörgetések aktiváláshoz csupán kötésben lévő közepes szimbólumok megjelenése szükséges. Az ingyenes pörgetések száma az adott szimbólumtól függ. Azonban az alacsonyabb értékű szimbólumok nem aktiválják a bónuszjátékot, de a már meglévő bónuszban újrapörgetést adnak. Érdekessége még a Fruit Shop Megaways nyerőgépnek, hogy az ingyenes pörgetések folyamán minden egyes nyeremény növeli a szorzót. Alapesetben 1X-es szorzóval indul, de minden nyeremény növeli és további ingyenes pörgetéseket is ad a bónuszban.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint