Bemutatjuk a legjobb póker nyerőgépeket

Póker nyerőgépek

Vannak, akik az egyszerű, mint mondjuk a kockás, double dice nyerőgépeket kedvelik, de akadnak olyanok is, akik inkább a póker nyerőgépeket részesítik előnyben. Most az utóbbiak kedvében fogunk járni, mikor bemutatjuk a legjobb póker nyerőgépeket. Nem árulunk el nagy titkot, mikor előre jelezzük, hogy az általunk bemutatott nyerőgépek ingyenes változatban elérhetőek a honlapunkon. Ráadásul a partnereinknél, még valódi pénzzel is kipróbálhatóak ezek a nagyszerű nyerőgépek. Például a GrandCasino-nál, ahol most miden új játékos üdvözlő bónuszban részesül.

Ingyenes póker nyerőgépek

 • Jacks or better multihand
  Jacks or better multihand
 • Tens or better
  Tens or better
 • Jacks or better
  Jacks or better
 • Joker poker
  Joker poker

Valódi pénzes játék

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

American Poker Gold nyerőgép

Az American Poker Gold nyerőgépnél 5 egyforma szimbólum megjelenése azonnali 1000X-es nyereményt ér. Ez egy általános, azonban megjelenésben kiemelkedő, amerikai stílusú online póker nyerőgép. Fejlesztője a Wazdan, ami számos egyéb sikeres nyerőgép megalkotója. A játékmenetet tekintve rendkívül szórakoztató és izgalmas. Asztali számítógépen és mobil változatban is elérhető.

Jackpot Poker nyerőgép

Akik szeretik a jackpotos és a póker nyerőgépeket is egyben, azoknak a figyelmébe ajánljuk a Play’ N Go által fejlesztet Jackpot Poker nyerőgépet. Ezen a nyerőgépen, az azonnali nyeremények is szép kis hasznot hozhatnak a konyhára, de aki kicsit bátrabb és a maximum téten játszik, az még a jackpotot is megnyerheti. Ugye, mint minden jackpotos nyerőgép esetében, a főnyeremény nagysága mindig az adott központi jackpottól függ.  Jellemzően ez elég magas összeg szokott lenni. Éppen ezért úgy véljük, olykor lehet, bátrabbnak kell leni és merni, kockáztatni.

Fruit Poker nyerőgép

Szándékosan utolsó helyre raktuk a kocsmák állandó bútordarabjának tartott Fruit Poker nyerőgépet. Na, nem azért, mert már nem tartjuk kiváló nyerőgépnek, de azért valljuk be elszállt felette az idő és vannak már nála sokkal jobb nyerőgépek is. Ettől függetlenül, akik kedvelik a gyümölcsös póker nyerőgépet mi teljesen megértjük, ha ezt választják. Sőt, akik talán még eletükben nem játszottak póker nyerőgéppel, először az örök klasszikus Fruit Poker nyerőgépet kellene megismerniük. Ha pedig azt már vágják, jöhetnek a komolyabb játékok.