Online Mystery Box pénzes játékok

Online Mystery Box

Egyre népszerűbbek lettek az Online Mystery Box játékok. Ezeket úgy kell elképzelni, mint a zsákbamacskát. Fogjuk, kifzetjük, majd kinyitjuk a dobozokat, amelyek tárgynyereményeket tartalmaznak. Azonban mi most nem az általánosan elfogadott Online Mystery Box játékokat mutatjuk be, hanem ennél sokkal többet! Olyan online nyerőgépeket, ahol megtalálhatóak a Mystery Box motívumok, de ezeken a játékokon tárgyak helyett már valódi pénzt is nyerhetünk! Nézzük is meg milyen Online Mystery Box játékokat kínálunk?

Legújabb kaszinó bónuszok

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Millionaire Online Mystery Box nyerőgép

A Millionaire nyerőgép utódja az Online Mystery Box nyerőgép. Mindkét nyerőgép a Legyen Ön is milliomos vetélkedő ötlete alapján készült. Az Online Mystery box nyerőgép kissé eltér az elődjétől. A játék folyamán megjelenő boxok random szimbólumokat vagy kétszeres szorzót érnek, de aktiválhatják a bónuszjátékot is. A bónuszjáték akkor veszi kezdetét, ha három vagy több Scatter szimbólum jelenik meg a tárcsákon, vagy ha a Mystery Boxok ezt tartalmazzák.  A legjobb az egészben, hogy szerencsés esetben a bónuszjátékban, akár 50X-es szorzót is kaphatunk. Az pedig mindenki számára egyértelmű, hogy egy ekkora szorzó már magas nyereményeket is érhet!

Jewel Box Mystery online nyerőgép

A Jewel Box Mystery nyerőgép a Play’n Go egyik nagyszerű fejlesztése. Ezen a játékon is megtalálhatóak a Mystery Boxra jellemző elemek. A bónuszjáték itt akkor veszi kezdetét, ha az első a középső és a legutolsó tárcsán megjelennek a láda szimbólumok. Ebben az esetben az Online Mystery Box játékokhoz hasonlóan választanunk kell egy ládát. Ettől függ a nyereményünk összege, ami akár 150X-es is lehet! A nyerőgép másik érdekessége, hogy középen random szorzók jelenhetnek meg. Ez pedig nagyon jól tud jönni egy olyan nyerőgépnél, ahol a nyeremények balról és jobbról is egyaránt fizetnek.

Hol játszhatunk Online Mystery Box játékokkal?

Többek között a honlapunkon is ingyenesen kipróbálhatóak az Online Mystery Box nyerőgépek. Valódi pénzes játék esetén pedig javasoljuk, hogy a hazánkban engedéllyel rendelkező, állami online kaszinókban próbáljunk szerencsét. Az egyik ilyen legális kaszinó a GrandCaisno.hu. Náluk rengeteg kaszinó játék érhető el valódi pénzzel is egyaránt. Mivel engedéllyel rendelkeznek, ennek köszöhetően a nyeremények kifizetése is garantált!