Vegas Night Life

A jackpotos Mega Fortune nyerőgéphez nagyban hasonlít a Vegas Night Life nyerőgép. A fejlesztője is ugyanaz, nem más mint a Netent. Bár itt nincsenek milliárdos jackpotok, de valljuk be, olykor kevesebbel is beérnénk. Jelen esetben is három jackpotot nyerhetünk meg. Ezek pedig a Mega, Mini, Midi. A jackpoton kívül akár 20 ingyenes pörgetést, azonnali nyeremény bónuszt is megkaparinthatunk ezen a nagyszerű jackpotos nyerőgépen.

Hogyan nyerhetünk jackpotot a Vegas Nigh Life nyerőgépen?

A jackpotok megnyeréséhez először is a bónuszjátékot kell megkaparintunk a Vegas Night Life nyerőgépen. Ez három vagy több Scatter szimbólum megjelenése után aktiválódik. Ebben az esetben a Scatter szimbólumok Pick me szimbólummá változnak, és értelemszerűen választanunk kell egyet. Ezáltal derül ki, hogy ingyenes pörgetést, azonnali nyereményt, vagy a jackpot megnyeréséhez vezető bónusz játékot nyerhetünk meg. Ha sikerült a Cash Stacker bónuszt megnyernünk, akkor van esélyünk a jackpotok egyikére. Ilyenkor kizárólag Cash Stacker szimbólumok kerülhetnek a tárcsákra. Ha sikerül a középső három oszlopban kigyűjteni őket, akkor megnyertük az adott jackpotot. Értelemszerűen a középső tárcsán nyerhető meg a Mega Jackpot. 

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.