Mega Fortune

A jackpotos nyerőgépek királya a népszerű Mega Fortune nyerőgép. Aki még nem ismerné, annak eláruljuk, hogy ezen a nyerőgépen nyertek először több millió Eurós főnyereményt. A történet szerint egy fiatal srác mindössze 10€-ból, azaz körülbelül 3500Ft-ból nyert több mint 10 millió Eurót. Ez valódi pénzes játék esetében valóban lehetséges. Azonban, mivel a honlapunkon kizárólag demó módban érhetőek el a nyerőgépek, így nálunk nem fogsz jackptot nyerni. De persze arra tökéletes a honlapunk, hogy megtudd pontosan mire képes a Mega Fortune nyerőgép?

Hogyan nyerhető ingyenes pörgetés a Mega Fortune nyerőgépen?

A jacpotok előtt beszéljük át, hogy pontosan hogyan nyerhető ingyenes pörgetés a Mega Fortune nyerőgépen? Mi sem egyszerűbb! Ez a tipikus 3 Scatter szimbólum megjelenése után indul az ingyenes pörgetés. Jelen esetben a Scattereket pezsgős üvegek képviselik. Ha 3 vagy több megjelenik, akkor megnyertük a bónusz játékot. Ebben az esetben választanunk kell egy üveget, amelyből megtudjuk hány ingyenes pörgetést nyertünk, mekkora szorzóval. Azt is jó tudni, hogy a Free Spins-ek folyamán megjelenő, minimum 2 üveg, további választási lehetőséget és ezáltal, ingyenes pörgetést vagy szorzót eredményeznek.

Mekkora jackpotok várnak a Mega Fortune nyerőgépen?

Mivel progresszív jackpotokról beszélünk, ezért értelemszerűen nem állandó a főnyeremény összege. Több kaszinóban gyűlik össze, mire valahol, valaki egyetlen pörgetéssel megnyeri. Három fajta bónuszt különböztetünk meg a Mega Fortune nyerőgépen.

Rapid Jackpot

Általában 1000€ körül szokták megnyerni.

Major Jackpot

Elmondható, hogy 50.000€ körül gazdára talál.

Mega Jackpot

Volt már, hogy átlépte a 10.000.000€-ot is!

Hogyan nyerhető meg Jackpot a Mega Fortune nyerőgépen?

A Mega Fortune nyerőgépen, akkor van esélyed a jackpotért harcba indulni, ha az első három tárcsán kötésben megjelennek a bónuszjel szimbólumok. Ha ez sikerült, aktiválod a jackpot bónuszt és kezdetét veszik az izgalmak. Cél, hogy minél beljebb kerülj a körben, ahol legbelül a főnyeremény vár. Ha mégsem sikerülne jackpotot fogni, akkor sem kell csüggedni, hiszen azonnali pénznyeremény is szerezhető a jackpot bónusz játékban.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.