Mega Fortune

A jackpotos nyerőgépek királya a népszerű Mega Fortune nyerőgép. Aki még nem ismerné, annak eláruljuk, hogy ezen a nyerőgépen nyertek először több millió Eurós főnyereményt. A történet szerint egy fiatal srác mindössze 10€-ból, azaz körülbelül 3500Ft-ból nyert több mint 10 millió Eurót. Ez valódi pénzes játék esetében valóban lehetséges. Azonban, mivel a honlapunkon kizárólag demó módban érhetőek el a nyerőgépek, így nálunk nem fogsz jackptot nyerni. De persze arra tökéletes a honlapunk, hogy megtudd pontosan mire képes a Mega Fortune nyerőgép?

Hogyan nyerhető ingyenes pörgetés a Mega Fortune nyerőgépen?

A jacpotok előtt beszéljük át, hogy pontosan hogyan nyerhető ingyenes pörgetés a Mega Fortune nyerőgépen? Mi sem egyszerűbb! Ez a tipikus 3 Scatter szimbólum megjelenése után indul az ingyenes pörgetés. Jelen esetben a Scattereket pezsgős üvegek képviselik. Ha 3 vagy több megjelenik, akkor megnyertük a bónusz játékot. Ebben az esetben választanunk kell egy üveget, amelyből megtudjuk hány ingyenes pörgetést nyertünk, mekkora szorzóval. Azt is jó tudni, hogy a Free Spins-ek folyamán megjelenő, minimum 2 üveg, további választási lehetőséget és ezáltal, ingyenes pörgetést vagy szorzót eredményeznek.

Mekkora jackpotok várnak a Mega Fortune nyerőgépen?

Mivel progresszív jackpotokról beszélünk, ezért értelemszerűen nem állandó a főnyeremény összege. Több kaszinóban gyűlik össze, mire valahol, valaki egyetlen pörgetéssel megnyeri. Három fajta bónuszt különböztetünk meg a Mega Fortune nyerőgépen.

Rapid Jackpot

Általában 1000€ körül szokták megnyerni.

Major Jackpot

Elmondható, hogy 50.000€ körül gazdára talál.

Mega Jackpot

Volt már, hogy átlépte a 10.000.000€-ot is!

Hogyan nyerhető meg Jackpot a Mega Fortune nyerőgépen?

A Mega Fortune nyerőgépen, akkor van esélyed a jackpotért harcba indulni, ha az első három tárcsán kötésben megjelennek a bónuszjel szimbólumok. Ha ez sikerült, aktiválod a jackpot bónuszt és kezdetét veszik az izgalmak. Cél, hogy minél beljebb kerülj a körben, ahol legbelül a főnyeremény vár. Ha mégsem sikerülne jackpotot fogni, akkor sem kell csüggedni, hiszen azonnali pénznyeremény is szerezhető a jackpot bónusz játékban.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint