Twin Spin Megaways

A Twin Spin Megaways egy 6 tárcsás MegaWays nyerőgép Twin Reel bónuszjáték és Avalanche funkcióval. A MegaWays nyerőgépek véletlenszerű orsómódosítót tartalmaznak, amely minden pörgetéssel megváltoztatja az egyes tekercsek szimbólummagasságát. Ennek köszönhetően a nyerési módok száma minden alkalommal változik amikor forog. Ezáltal pedig a játék szuper kiszámíthatatlan és lehetőséget ad a játékosoknak, amely által látványos nyereményeket szerezhetnek. A játék minden eszközön és operációs rendszeren játszható és a nagyszerű játékélményt garantál, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használunk.

Hogyan kell játszani a Twin Spin Megaways nyerőgéppel?

A Twin Spin Megaways wild szimbólumokat és ingyenes pörgetéseket is tartalmaz. A wildek helyettesítik az összes szimbólumot, kivéve a Scatters-t, és a lehető legmagasabb nyertes MegaWays kombinációkat fizetik a nyereménytáblázat szerint. Az ingyenes pörgetések akkor aktiválódnak, ha több mint 5 Scatter szimbólum jelenik meg a fő játék tárcsáin. A pörgetések alatt a Wild szimbólumok 2x vagy 3x szorzóval rendelkeznek. Amikor egy 2x vagy 3x szorzóval rendelkező Wild szimbólum egy nyerő kombináció részévé válik 2-vel illetve 3-mal növeli a nyerő szimbólum előfordulásának számát azon a tárcsán amelyen megjelenik. Véletlenszerűen, pörgetések elején aktiválódik a feature, amely több tárcsát egybefog és ezáltalal „iker” tárcsák lesznek, így nagyobb esélyünk van a rekord nyereményre. A játéknak közepes volatilitása van 96,04%-os RTP-t kínál. A Megaways nyerőgépek általában nagy kifizetési potenciállal rendelkeznek, a Twin Spin MegaWays nyerőgéppel sincs másképp, a téted 38.000X szeresére tehetsz szert.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.