Riches of Midgard: Land and Expand

Bár első ránézésre bonyolultnak tűnhet a Riches of Midgard: Land and Expand nyerőgép, de egyáltalán nem az. A két oldalon található Hot Spot tárcsák a legnagyobb segítségünkre lehetnek a játék folyamán. Ugyanis, ha mindkét Hot Spot tárcsán azonos, és a fő tárcsán is minimum három tárcsán egyforma szimbólumok jelennek meg, akkor újrapörgetést nyerünk. A Hot Spot tárcsa nem vesz részt az alapjátékban, csak az újrapörgetés funkciót aktiválhatja.

Hogyan nyerhetünk Riches Of Midgard: Land And Expand nyerőgéppel?

Korábban már bemutattunk úgynevezett Feature Buy nyerőgépeket, mint például a Dead or Alive 2 Feature Buy. A Riches Of Midgard: Land And Expand is hasonló nyerőgép. Csupán a tétünk 80X -ért megvásárolhatjuk a bónuszjátékot. Ez pedig egyáltalán nem minősül nagy befektetésnek a maximum 29 nyerővonalat is megnyerhető kalandban. Egyszerűen csak megnyomjuk a Buy Bonus gombot és a bónuszjáték azonnal kezdetét veszi. Nem kell percekig görcsölnünk a bónuszért. Azonnal kezdődhet az igazi kaland.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.