Ocean’s Treasure

Az Ocean’s Treasure nyerőgép a NETENT által fejlesztett 3 vonalas, 5 tárcsás online nyerőgép. Szimbólumain megjelennek a nevéből is adódó óceán kincsek, wild és scatter jelek, és a szokásos bubi (J), dáma (Q), király (K), és ász (A) jelképek. Az Ocean’s Treasure indítása után, jelzi az online nyerőgép, hogy free spins módban grátisz nyereményt kapsz. Ezt a figyelmeztető üzenetet ki lehet kapcsolni, hogy ne jelenjen meg többet. Harcias hangzású ellazító zenével rendelkezik, nyeremény esetén pénzérme csörgés hangját halljuk. Automatikus játék beállításra itt is lehetőség van, közvetlen az indító gomb mellett, ahol megadhatjuk ennek a módnak a tétjét is.  Természetesen automata üzemmódon kívüli játéknál is emelhetjük vagy csökkenthetjük a tétünket.

Vessük magunkat bele az óceán kincseibe, és tekintsük át az Ocean’s Treasure online nyerőgép adta élményeket.

Hogyan kell játszani az Ocean’s Treasure-el?

Számunkra optimális tét beállítás után, indítsuk el a nyerőgépet. Érdemes első körben megemlíteni, a free spins-t. Az Ocean’s Treasure online nyerőgépnél, ha 3 darab kincses láda alakú, scatter feliratú szimbólum jelenik meg bárhol, akkor grátisz pörgetést kapunk. De nem csak ez a bónusz, ugyanis ha ingyen pörgetés során a wild szimbólum is előjön, az még 2 plusz pörgetést jelent. Itt még nem áll meg a bónuszok sora.

Vannak free spins szintek. 1. szintről indulunk, egészen 5. szintig. 3-12 közötti szorzó értékeket találunk. Ugye emlékszünk még, a játék elején lévő figyelmeztető üzenetre? Abban is kitérnek rá, ha a free spins során eléred az ötödik szintet, akkor bónusz nyereményt kapsz, ez nem más, mint 1500 érme, de ha pénzben játszik valaki természetesen abban át számolja az Ocean’s Treasure nyerőgép.

Szimbólumok értékét nézve, a legmagasabb értékkel a kristály rendelkezik, követi az üvegbe zárt térkép, iránytű, és kulcs, ezeket után pedig ásztól a bubiig csökken.

Két különböző wild van. A stacked wild ami csak a fő játékban jelenik meg, míg a sima wild mind a fő és mind a grátisz játékban is előjöhet.

Milyen játékélményt nyújt az Ocean’s Treasure?

Áttekinthető, kifejezetten puritán, de a bónusz lehetőségeivel és annak még plusz emeléseivel, szimpatikus online nyerőgépet sikerült megtalálni az Ocean’s Treasure-al. Egyszerű, nem bonyolult,igazából arra kell csak izgatottan figyelni, hogy épp hányadik szorzónál jár a free spins szintünk.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.