Jumanji

A JUMANJI egy 5 tárcsás online nyerőgép, 3-4-5-4-3 kiosztású szimbólum magassággal. Ebből adódóan 36 féle nyertes sor tud kialakulni.  Kifejezetten magas a nyereségi aránya. Szimbólumait tekintve, négy betű, mely a francia kártyában népszerű (ász, király, dáma, bubi), illetve négy a JUMANJI filmből is ismert állat figura (oroszlán, orrszarvú, aligátor és pelikán), ezen felül egy Wild embléma és egy JUMANJI feliratú doboz. JUMANJI játékfejlesztője a Netent jól tükrözte ezek értékét, ugyanis a legerősebb (oroszlán és ász) jel a legmagasabb kifizetési összeget képviseli. Az izgalmas és néha rejtélyes dzsungel effektekkel tarkított zene kellemes érzést nyújt, de ha valakit zavarna egy gombnyomással kikapcsolható.

Hogyan kell játszani a JUMANJI-val?

A JUMANJI játék alapvetően egy jól fejlesztett játék. Számos bónusszal, ingyen pörgetéssel, és különböző izgalmas funkcióval gondoltak a készítők a megfelelő játék élmény elérésére. Na de lássuk, induljon a JUMANJI! Első pörgetés előtt konfiguráljuk a számunkra legmegfelelőbb pörgetési beállításokat és az ideális tétet. Hamar látni fogjuk, milyen sok fajta funkció tud beindulni random, és hány fajta ingyen pörgetésre tehetünk szert. Nézzük először pár véletlenszerű funkciót:

1. Monkey mayhem (majom őrület): ilyenkor kis majom kezek, a pörgetés megállása után, összekavarják a szimbólumokat, úgy, hogy biztos nyereményt adjanak ki.

2. Sticky vines (indák): ebben az esetben újra pörgethetünk, úgy, hogy a meglévő nyereményhez vezető szimbólum az indák miatt a helyén marad.

3. Wild stampede (vad rohanás): ennél a véletlenszerű funkciónál orrszarvúak rohannak át a tárcsák felett, miközben azok mozgásban vannak, és WILD szimbólumot az pluszba.

Kinek ne lenne kedvence az ingyen pörgetés? A JUMANJI játékban négy fajta grátisz pörgetési lehetőség van. Mint ahogy a véletlen funkcióknál, így itt is ugyan azok az elnevezések. Vegyük sorba őket:

1: Stampede free spins: 5 ingyen pörgetés

2: Monsoon free spins: 7 ingyen pörgetés

3: Vines free spins: 10 ingyenes pörgetés

4: Monkey free spins: 6 ingyen pörgetés

Az ingyenes pörgetés bármelyikére akkor van lehetőség, ha a játék során 3 vagy több Scatter szimbólumot pörgetünk. Ez elindít egy úgynevezett Board Game-et (társasjátékot). Itt a kipörgetett Scatter számától függ a kocka dobások száma (pl 3 scatter-6 dobás). Amikor a társasjátékban, dobás után a kis figura előre lép, és a free spin közelébe ér, aktiválódik a grátisz pörgetés.

Milyen játékélményt nyújt a JUMANJI?

Összességében elmondható, hogy a JUMANJI nyerőgép azon felül, hogy magas nyerési arányú, egy nagyon jólfelépített játék. Összetett, de nem bonyolult. De ki ne szeretne egy kellemes zenei aláfestéssel tarkított komplex játékot, ahol ennyi meglepetés és bónusz lehetőség van?  Nem elhanyagolható a játékon belül játék, avagy szerencse a szerencsében. Jól kialakított a játék menüje is, bármilyen segítséget megtalálunk, teljesen átlátható.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.