Divine Fortune Megaways

Megérkezett az alapvetően is magas nyereményeket nyújtó Divine Fortune nyerőgép Megaways változata a Divine Fortune Megaways. Aki már játszott a Divine Fortune nyerőgéppel, az nagyon jól tudja, hogy mire képes! Akár a teljes tárcsára kiterjedő wild szimbólumok és pillanatok alatt megnyerhető jackpot nyeremények jellemzik ezt a nyerőgépet. Ezeket a tulajdonságokat egészíti ki a Megaways funkció, amivel akár 117.649 nyerővonalas nyereményünk is lehet.

Hogyan működik a Divine Fortune Megaways nyerőgép?

Mint ahogy általában a Megaways nyerőgépek esetében a Divine Fortune Megaways nyerőgépnél is akkor kasználhatunk nagyot, ha sikerül megkaparintani az ingyenes pörgetéseket. Ehhez jelen esetben négy vagy több Scatter megjelenése szükséges. Négy 10, Öt 15 és 6 SCATTER megjelenése esetén 20 ingyenes pörgetést nyerünk Wild on Wild funkcióval. Ezáltal az ingyenes pörgetések folyamán megjelenő Wild szimbólumok automatikusan kiterjednek a teljes tárcsára. Ezen felül, pedig a bónuszjátékban megjelenő BONUS WINS szimbólumokkal három különböző jackpot nyerhető meg, melyek 10X-es, 25X-ös és főnyereményt, ami 500X-os nyereményt ér.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.