Dead or Alive 2

A Dead or Alive 2 egy 5 tárcsás, 3 soros online nyerőgép. A NETENT fejlesztői, megalkottak egy nagy nyerési esélyű, egyszerű online nyerőgépet. Vadnyugati város tárul elénk, mind a zenei mind pedig a szimbólumok tekintetében. Ha a Dead or Alive 2 online nyerőgépet választjuk, számos grátisz pörgetési lehetőséggel találkozunk. Menüje könnyen kezelhető, be állíthatjuk az automata játékok, a tétet és a gyorspörgetést is. Szimbólumai között megjelennek a vadnyugat ikonjai, a seriff csillagtól kezdve a sarkantyús csizmáig 5 különböző embléma, illetve a francia kártyából jól ismert ikonok is. Wild szimbólumból 5 különbözővel találkozunk, illetve itt is van Scatter jel. Három különböző Free Spins fajta van az Dead or Alive 2 online nyerőgépen, melyekből mi magunk választhatunk. Könnyű játék, könnyű nyerés elvén lessük meg részletesen mi mit jelent.

Hogyan kell játszani a Dead or Alive 2-vel?

Tény, hogy Dead or Alive 2 nagyban hasonlít az alap Dead or Alive nyerőgéphez. A megfelelő tét és egyéb beállítás után, tekintsük át, milyen lehetőségeink is vannak. Ugye mindenki szereti a grátisz funkciókat? Vegyük hát sorra őket. Először a Free Spins pörgetéseket. Szokásosnak mondható az eleje, ha 3 vagy több Scatter szimbólumot pörgetünk, akkor ingyen pörgetést, pörgetéseket kapunk. A Dead or Alive 2 alapjátékában viszont mi választhatunk, hogy milyen grátiszt kérünk, lehet ez Old Saloon, Train Heist vagy High Noon Saloon is.

  • Old Saloon: ha ezt a Free Spins játékot választjuk, akkor nyereményünk megduplázódik. A pörgetések során, ha minden tárcsára jut egy vagy több Sticky Wild szimbólum, akkor további ingyen pörgetéseket kapunk
  • High Noon Saloon: itt, ha 2 vagy 3 Wild szimbólum ugyanazon tárcsára kerül, akkor dupla vagy tripla szorzós Wild szimbólummá változik át a sima Wild. De itt is gyűjthető további Free Spins, mint az Old Saloon-nál.
  • Train Heist: más néven vonatrablás. Ebben a funkcióban ha a tárcsára Wild pörög le, a szorzó eggyel emelkedik és plusz egy pörgetést kapunk. A szó szoros értelemben vonat rablás, hisz ha annyira szerencsések vagyunk, hogy a szorzónk eléri a 16x akkor plusz 5 Free Spins-t ad a Dead or Alive 2 online nyerőgép.

Milyen játékélményt nyújt a Dead or Alive 2?

Nagyon jó és magas nyerési lehetőségei vannak a Dead or Alive 2 online nyerőgépnek. Egyszerű, könnyen játszható. Külön szimpatikus, hogy magunk választhatjuk ki a Free Spins fajtáját. Könnyen szert tehetünk igen magas nyereményre is, mindamellett, hogy magas szorzóval tudjuk növelni a bónusz pörgetésünk számát.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.