Népszerű gyümölcsös kaszinós játékok ingyen, regisztráció nélkül

Kaszinós játékok ingyen

Akik kedvelik a nyerőgépeket, azok számára közkedveltek a klasszikus gyümölcsös kaszinós játékok is. Mondhatni ezek azok a nyerőgépek, amelyek először elrabolták a figyelmünket. Csillognak, villognak, és könnyedén játékra csábítanak. Hazánkban a legnépszerűbb gyümölcsös nyerőgépeknek, többek között a kockás nyerőgépek számítanak, mint például a Double Dice. De mivel fejlődik a világ, ezért folyamatosan jelennek meg új kedvencek. Az egyik ilyen a Fruit Case gyümölcsös kaszinós játék. De eláruljuk, hogy a lista mára már szinte végtelen, mivel naponta jelennek meg újabbnál-újabb gyümölcsös kaszinós játékok ingyen és valódi pénzes változatban is. Most mutatunk pár igazán érdekes gyümölcsös kaszinós játékot.

 • Game2000 deluxe
  Game2000 deluxe
 • Multifruit 81
  Multifruit 81
 • Fruit bonanza
  Fruit bonanza
 • Fruit Case
  Fruit Case

Legújabb kaszinó bónuszok

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Game 2000 Deluxe

Először is egy igazán érdekes, jelenleg csak online elérhető gyümölcsös kaszinós játékot, a Game 2000 Deluxe nyerőgépet mutatjuk be. A nyerőgép elindítása után láthatóvá válik, hogy két játék van egymás mellett. Választhatunk, hogy csak a bal vagy a jobb oldali nyerőgéppel próbálunk szerencsét, de arra is lehetőségünk van, hogy mindkettővel egyszerre. A nyereménytáblázatot megtekintve láthatjuk, hogy 3 cseresznye csupán 8X-os nyereményt ér, addig 3 harang már 100X-os jutalmat fizet. Ráadásul, ha sikerült megkaparintanunk CLUB szimbólumot, akkor akár a megtett tétünk 400X-át is megnyerhetjük.

MultiFruit 81

Egy klasszikus köntösben megjelenő, mégis újnak számító online kaszinós játék a MultiFruit 81. Előnye, hogy 81 nyerővonallal rendelkezik, ráadásul a megjelenő wild szimbólumok meg is szorozzák a nyereményünket. Egészen pontosan 2 Wild 2X-es, 3 Wild 5X-os, de 4 Wild már 500X-os nyereményt ér. A MultiFruit 81 nyerőgép játszható asztali és mobil változatban is. Sőt, az a tapasztalat, hogy inkább egyre többen mobilon játszanak ezzel a népszerű online nyerőgéppel. A nyereménytáblázatot megtekintve látjuk, hogy az alap nyeremények is eléggé magasak.

Fruit Bonanza

A Fruit Bonanza, bár megjelenésre teljesen egy klasszikus gyümölcsös kaszinós játék, mégis meglepetést tud okozni. Már csak azért, mert 4 különböző jackpot nyereménnyel rendelkezik. Ezek kizárólag maximum téten nyerhetőek meg, egyetlen szerencsés pörgetéssel. Ehhez annyi kell, hogy meghatározott számban megjelenjenek a jackpot szimbólumok. Egészen pontosan 3 ilyen szimbólum a Fruit Jackpotot éri, de 4 már a Juice Jackpotot, 5 pedig a Bonanza jackpotot. Azonban, ha sikerül 5 szimbólumot begyűjteni a 9-es nyerővonalon, akkor miénk az elképesztő Super jackpot nyeremény.