Elvitték a Millionaire Megapays Mega jackpotját

Millionaire Megapays jackpot

Magyar forintban átszámolva, körülbelül 280Ft-os téten nyerték meg a Who wants to be a Millionaire Megapays nyerőgép Mega jackpotját, 885.928£ értékben! Ez az összeg több mint 1.000.000€ és körülbelül 410.000.000Ft-nak felel meg. Azért valljuk be szép kis összeg egy kis szórakozásért cserébe. Biztosak vagyunk benne, hogy a szerencsés játékos nem is gondolta volna, hogy most megváltozik az élete. Mondjuk pontosan ezért is választják egyre többen a lottó helyett a jackpotos nyerőgépeket. Hasonlóan a lottóhoz, ezeken a játékokon is bármikor, egy szempillantás alatt, hatalmas vagyonokat lehet kaszálni.

Valódi pénzes kaszinós játékok

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

A nyereményről készített eredeti videó

Azért, hogy ne csak a „ szánkat jártassuk „ íme a nyereményről készített eredeti videófelvétel. Tudni kell, hogy a kaszinók minden egyes pörgetésről videót készítenek, a játék ellenőrzése, és az esetleges meghibásodások kivizsgálása érdekében. Főleg jackpotos nyerőgépek esetében előnyös, mivel így látható a főnyeremény megnyerésének pillanata is.

https://youtu.be/hFtL-A6Bt0g

Hogyan nyerhetünk jackpotot a Millionaire Megapays nyerőgépen?

A Who wants to be a Millionaire Megapays nyerőgépen, akkor indulhatunk harcba a jackpotért, ha jobb oldalt kivillan a Megapays felirat. Ebben az esetben kezdetét veszi a jackpot játék. Mint ahogy a videóban is jól látható, elsőként egy gyors sorsolásnak köszönhetően megtudjuk mely szimbólum lesz segítségünkre a jackpot játék folyamán. Célunk, hogy minden egymás követő pörgetésben legalább egy ilyen szimbólum megjelenjen a tárcsákon. A szerencsés játékos esetében ez az A szimbólum volt. Minden egyes megjelent szimbólum egy lépéssel közelebb visz a főnyereményhez. A játék addig tart, amig kapunk új szimbólumot, vagy el nem érjük a MEGA jackpotot.