Szeptember közepétől nem fizethetünk Paysafecard utalvánnyal

Paysafecard szeptember 14

Nagy felháborodást válthat ki a Paysafecard felhasználók körében a hamarosan bevezetett intézkedés, melyeknek köszönhetően szeptember 14-től már nem lehet közvetlenül Paysafecard utalvánnyal fizetni az online kaszinókban. Fontos leszögezni, hogy ez az új szabály nem az online kaszinók ellen irányul. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a megadott dátumtól, egyetlen szolgáltatónál sem lehetséges a közvetlen fizetés. Bár elsőre drasztikusnak tűnhet a döntés, azonban ha jobban megnézzük, igazából ezzel is csak a pénzmosást akarják kiszorítani.

Hogyan működött eddig a Paysafecard? 

A Paysafecard kezelése pofon egyszerű! Hasonlóan működik, mint egy telefon egyenlegfeltöltés. Először is megkeressük paysafecard.com weblapon a hozzánk legközelebb álló értékesítési pontot, majd meghatározott címletben 2000Ft, 5000Ft, 10000Ft, 25000Ft értékben utalványt vásárolunk. Az utalványon találunk egy 16 karakterből álló számsorozatot. Ezekkel a számjegyekkel tudunk fizetni a Paysafecard elfogadó helyeken. Fontos, hogy ezt a számsorozatot nem szabad e-mail üzenetben, sms-ben, és még közösségi oldalakon sem kiadni. Szigorúan készpénzként kell kezelni! Az utalvány felhasználásához egyszerűen csak lépjünk be egy elfogadó helyre. Keressük meg a Paysafecard fizetési opciót és írjuk be a fentebb említett számsorozatot. Ennyire egyszerű! Nézzük is meg szeptember 14-től mi változik a Paysafecard fizetésnél?

Paysafecard használata szeptember 14-e után?

Ahogy eddig tettük, először is vásárolnunk kell egy Paysafecard utalványt az értékesítési pontokon. Azonban szeptember 14-től ezzel a 16 karakterből álló kóddal már nem tudunk közvetlenül az elfogadó helyeken fizetni. A fizetéshez létre kell hozni egy Paysafecard fiókot. Először is ide kell feltölteni az összeget. A fizetésnél pedig azonnal a Paysafecard belépéshez fog irányítani minket a rendszer. A megadott felhasználónévvel és jelszóval belépünk, majd engedélyezzük a tranzakciót. Így lényegében szinte ugyanúgy fog működni a Paysafecard, mint a Skrill vagy a Neteller. Nem árulunk el nagy titkot, hogy így személyhez köthetőek lesznek a fizetések. Jobban ellenőrizhetővé vállnak a felhasználók. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ennek köszönhetően „ korlátlan státuszban „ már nem lesznek fizetési korlátozások.

Hogyan regisztrálhatunk korlátlan státusszal rendelkező fiókot?

Miután létrehoztuk a saját Paysafecard fiókunkat, kattintsunk a „ Limitek és státuszok „ menüben a „ Státusz emelése „ pontra és kövessük a hitelesítési folyamat lépéseit. Itt személyi igazolvánnyal és a telefonunkkal készített szelfivel gyorsan elvégezhető a „ Státusz felminősítése „. Ezek után korlátlanul hajthatunk végre tranzakciókat a Paysafecard segítségével. Úgy véljük, aki sűrűn használja a rendszert, annak feltétlenül javasolt elvégezni ezt az ellenőrzést. Nincs is annál kellemetlenebb helyzet, mint mikor a limit elérése miatt nem tudunk fizetni.

0 Hozzászólás: "Szeptember közepétől nem fizethetünk Paysafecard utalvánnyal"