Pénteki ingyenes pörgetések a kaszinóban

Ingyenes pörgetések

Most egy rendkívül exkluzív ajánlattal érkeztünk az ingyenes pörgetések kedvelői számára. Magyarország egyik legális online kaszinójában mostantól minden pénteken 3X20 ingyenes pörgetés igényelhető. Aki korábban már használt fel ingyenes pörgetéseket az nagyon jól tudja, hogy milyen szórakoztatóak tudnak lenni. Talán nincs is annál jobb, amit ingyen kap az ember! Jelen esetben is erről van szó. Az ajánlat keretében három nagyszerű nyerőgépen, megadott időpontokban érhetőek el az ingyenes pörgetések. Nézzük is meg mikor érhetőek el, és mely nyerőgépeken használhatóak fel?

NyerőgépIngyenes pörgetésIgénylés
Kaszinó bónusz20 ingyenes pörgetésKérem
Ingyen pörgetés20 ingyenes pörgetésKérem
Üdvözlő bónusz20 ingyenes pörgetésKérem

Hogyan igényelhetőek az ingyenes pörgetések?

Az első és legfontosabb lépés, hogy regisztráljunk a kaszinóba, majd ezt követően, mivel legális hazai kaszinóról beszélünk, hitelesítenünk kell a kaszinó számlánkat. Ehhez szükségesek lesznek a személyes irataink. Ha ez megtörtént, máris befizetést tudunk kezdeményezni a kaszinó számlánkra. Tudni kell, hogy az ingyenes pörgetések egyik feltétele egy minimum 3000Ft-os befizetés. Ha mind a három pénteki ingyenes pörgetést igényelni szeretnénk, akkor összesen minimum 9000Ft befizetés szükséges. Az ingyenes pörgetések korlátozott ideig, megadott időpontokban érhetőek el. Nézzük is meg mikor?

9:00 – 10:00 Triple Dragons ingyenes pörgetések

Az a kaszinó játékos, aki a pénteki nap folyamán 9:00 – 10:00 óra között minimum 3000Ft-al feltölti a kaszinó számláját jogosult a 20 ingyenes pörgetésre a Triple Dragons nyerőgépen. Az igénylés feltétele hitelesített kaszinó számla, minimum 3000Ft-os befizetés, majd a bónusz igénylése a kassza menüpontban. Az ingyenes pörgetésekből nyert összeg megforgatási feltétele 40 szeres.

16:00 – 17:00 Treasure Horse ingyenes pörgetések

Aki a pénteki nap folyamán 16:00 – 17.00 között befizet minimum 3000Ft-ot a kaszinóba, az 20 ingyenes pörgetésre jogosult a Treasure Horse nyerőgépre. A bónusz igénylésének feltétele hitelesített kaszinó számla, minimum 3000Ft-os befizetés és a bónusz igénylése a kassza menüpontban. Az ingyenes pörgetésekből nyert összeg megforgatási feltétele 40 szeres.

20:00 – 21.00 Ancient Egypt Classic

Az éjszakai kaszinó játékosok kedvében is járnak, hiszen aki 20:00 és 21:00 között fizet be minimum 3000Ft-ot az is jogosult 20 ingyenes pörgetésre az Ancient Egypt Classic nyerőgépre. A bónusz igénylésének ugyancsak feltétele a hitelesített kaszinó számla, a minimum 3000Ft-os befizetés és a bónusz igénylése a kassza menüpontban. Az ingyenes pörgetésekből nyert összeg megforgatási feltétele 40 szeres.

Minimum 9000Ft befizetésével 60 ingyenes pörgetés

Ezek alapján, ha a megadott időpontokban befizetünk 3000Ft-ot, akkor összesen minden pénteken 9000Ft befizetésével 60 ingyenes pörgést igényelhetünk. Ha jobban belegondolunk ez egy kiváló lehetőség, hogy a befizetett összegen kívül, további esélyt kapjunk a nyeremények megszerzésére. Összességében, mi egy kiváló dolognak tartjuk a GrandCasino ajánlatát. Érdemes élni vele!