Wilderland

Mit érdemes tudnod a Wilderland nyerőgépről?

A Wilderland online nyerőgép a szokásos 5 tárcsás 3 vonalas felosztásban működik. Varázslatos világ és zenei megjelenése mellett, mégis a középső sorban csillogóan kiemelt rész tűnik fel elsőre, az Activation Zone. A Wilderland a Dead or Alive 2 Feature Buy fejlesztője vagyis a NETENT, ismét gondolt a számtalan grátisz funkcióra, melyről a nyerőgép indításakor tájékoztat is minket, megfelelő képi illusztrációval is. Szimbólumait és ezek értékeit tekintve szerepel benne harcos amazon lány, akinek a legmagasabb a kifizetési értéke, róka, íj, és két féle ékszer, valamint levélmintájú pikk, kőr, káró, treff szimbólumok. A tárcsákon megjelenik még ezeken kívül a Wild és Scatter jel is. A Wilderland online nyerőgép esetében is be tudjuk állítani az automatikus játékot, ehhez és a normál játékhoz is a megfelelő téttel. Menüje átlátható, jól kezelhető, játszhatunk érmében és forintban is, melyek egyenlegét legalul láthatjuk.

Hogyan kell játszani a Wilderland nyerőgéppel?

Állítsuk be a számunkra ideális tétet, és vessük bele magunkat a Wilderland online nyerőgép grátiszokkal felruházott világába. Beszéltünk már a középső soron megjelenő kiemelt részről. Ha ebben a zónában 2 vagy több wild szimbólum jelenik meg egymás mellett, akkor elindul a Forest Treasure funkció. Ez mit is jelent?  Amikor egymás mellé kerülnek és aktiválják a funkciót, akkor négy különböző walking wild szimbólum valamelyikére alakulnak át. Lehet ez scatter walking wild, walking wild, x2 walking wild, expanding walking wild. Vegyük a wildek jelentését sorba:

  • Wild: bárhol megjelenhetnek fő játékban és ingyen pörgetés közben
  • Walking Wild: csak Forest Treasure során jelenik meg
  • Scatter Walking Wild: minden szimbólumot helyettesít, kivéve a többi Wild-ot
  • x2 Walking Wild: az ilyen szimbólum megkétszerezi a tétsor nyereményét
  • Expanding Walking Wild: több Walking Wildből alakul és az egész tárcsát lefedi

Itt még nincs vége. A Wilderland online nyerőgépen is van Free Spins lehetőség. Ez akkor érhető el, ha a fő vagy Free Spins játékban 2 vagy több Scatter vagy Scatter Walking Wild szimbólum jelenik meg bárhol. Abban az esetben, ha 3 bármelyik Scatter jel pörög ki, az ad egy Walking Wild szimbólumot. Grátisz pörgetés közben, ha egy Expanding Walking Wild és egy x2 Walking Wild szimbólum jelenik meg ugyan azon a tárcsán, akkor az egész tárcsát x2 Walking Wild jelek fogják bevonni. A free spins maximális száma 6, és akkor ér véget, ha elfogy a Walking Wild szimbólum. Pörgetés közben, ha egyszerre kapjuk meg a Free Spins-t és a Forest Treasure-t akkor az utóbbit kapjuk meg elsőnek.

Van még egy kevésbé bonyolult funkció a Wilderland online nyerőgépen, a Magic Wild.Véletlenszerűen akkor aktiválódik, ha a fő játék során egy 3 walking Wild-ből álló egység eltűnik az első tárcsáról és nem marad több walking wild szimbólum a tárcsákon. Ilyenkor újra feltűnnek az 5 tárcsán a walking wild jelek.

Milyen játékélményt nyújt a Wilderland?

Elsőre összetettek tűnik a Wilderland online nyerőgép, hisz az is. Nyugalmat árasztó felületén viszont egyáltalán nem bonyolult játék. Bónuszok sokasága és ezek összeadódása, jó játékélményt nyújt. Soknak tűnhet a Wild-ok fajtája, de ha egyszer az ember gyereke bele jön és megismeri, kedvenccé tud válni. Könnyebb megértés céljából, külön felhívja a figyelmünket a grátiszokra a nyerőgép indításakor, megmutatva számos lehetőséget, de ha még ez sem lenne elég, átfogó leírást is találunk a Wilderland online nyerőgép menüjében.Nem hiába Wilderland a neve ennek az online nyerőgépnek, hisz tényleg a Wild-ok „földje”.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.