Wild Wild West: The Great Train Heist

A Wild Wild West 5 tárcsás, 3 soros 10 nyerővonalas, 4 wild szimbólummal és egy bónusz funkcióval ellátott online nyerőgép. A NETENT fejlesztői ismét nagyot alkottak. Igazi vadnyugati képregényt idéztek elénk, ennek megfelelő zenével. Akárcsak a filmbéli Vadiúj vadnyugatban, úgy itt is 4 karakter a főszereplő, illetve a szimbólumai között meg jelenik stílusosan a pikk, kőr, káró, treff és ezen felül a Wild és a Scatter jel is. Középen a már jól bevált pörgetés indító gomb, melyet, ha bővítünk, automata játékot tudunk indítani illetve gyors pörgetést. Menüjében tudjuk a tétet beállítani, melynek állását a játék során a tárcsák alatt tudunk nyomon követni. Vidám színek, kellemes összhatás jellemzi a Wild Wild West online játékgépet,tekintsükhát meg, mennyi bónusz lehetőséget tartogat számunkra.

Hogyan kell játszani a Wild Wild West online nyerőgéppel?

Egyszerű, mint az 1×1. Nézzük először a grátisz szimbólumokat. Ahogy azt már megszokhattuk, a Wild mindent helyettesít kivéve a Scatter-t. A Scatter-ből pedig ha 3 vagy több jön ki pörgetés után, akkor ingyen pörgetést kapunk. Természetesen ahány Scatter szimbólum jelenik meg a tárcsákon, annyival változik a Free Spins száma (pl: 4 Scatter=20 Free spins stb) .

Wild Wild West online nyerőgépen van egy nagyszerű bónusz funkció. Arany páncélszekrény szimbólum. Ha fő játék folyamán 3 ilyen jelenik meg, akkor elindul egy Pick And Click funkció. Ez a „válassz és kattints” grátisz úgy alakul, hogy választani kell egy bónusz szimbólumot, és megjelenik, hogy mennyiszeres tétet kapunk. Lehet ez 5x, de akár 50x nyeremény is. A páncélszekrény, csak az 1,3,5 tárcsákon jelenhet meg.

Ne feledkezzünk meg a 4 különböző Wild-ról ami a Wild Wild West online nyerőgépen van, ezek az ingyen pörgetés során véletlenszerűen jelennek meg:

  1. Wild: ahogy már említettük, minden szimbólumot helyettesít kivéve a Scatter-t
  2. Spreading Wild: a mellette vagy felette lévő szimbólumot változtatja át Wild jellé
  3. X2 Multiplier Wild: kétszeres szorzó
  4. Expanding Wild: lefedi a teljes tárcsát

Milyen játékélményt nyújt a Wild Wild West?

A Wild Wild West letisztult, jól kezelhető online nyerőgép. Megszokott szimbólumokkal, viszont jól profitáló bónusz funkcióval rendelkezik. Együttesen elmondható, hogy bonyodalom nélküli online nyerőgép, ami nagyon kedvelhető.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint