Wild Wild West: The Great Train Heist

A Wild Wild West 5 tárcsás, 3 soros 10 nyerővonalas, 4 wild szimbólummal és egy bónusz funkcióval ellátott online nyerőgép. A NETENT fejlesztői ismét nagyot alkottak. Igazi vadnyugati képregényt idéztek elénk, ennek megfelelő zenével. Akárcsak a filmbéli Vadiúj vadnyugatban, úgy itt is 4 karakter a főszereplő, illetve a szimbólumai között meg jelenik stílusosan a pikk, kőr, káró, treff és ezen felül a Wild és a Scatter jel is. Középen a már jól bevált pörgetés indító gomb, melyet, ha bővítünk, automata játékot tudunk indítani illetve gyors pörgetést. Menüjében tudjuk a tétet beállítani, melynek állását a játék során a tárcsák alatt tudunk nyomon követni. Vidám színek, kellemes összhatás jellemzi a Wild Wild West online játékgépet,tekintsükhát meg, mennyi bónusz lehetőséget tartogat számunkra.

Hogyan kell játszani a Wild Wild West online nyerőgéppel?

Egyszerű, mint az 1×1. Nézzük először a grátisz szimbólumokat. Ahogy azt már megszokhattuk, a Wild mindent helyettesít kivéve a Scatter-t. A Scatter-ből pedig ha 3 vagy több jön ki pörgetés után, akkor ingyen pörgetést kapunk. Természetesen ahány Scatter szimbólum jelenik meg a tárcsákon, annyival változik a Free Spins száma (pl: 4 Scatter=20 Free spins stb) .

Wild Wild West online nyerőgépen van egy nagyszerű bónusz funkció. Arany páncélszekrény szimbólum. Ha fő játék folyamán 3 ilyen jelenik meg, akkor elindul egy Pick And Click funkció. Ez a „válassz és kattints” grátisz úgy alakul, hogy választani kell egy bónusz szimbólumot, és megjelenik, hogy mennyiszeres tétet kapunk. Lehet ez 5x, de akár 50x nyeremény is. A páncélszekrény, csak az 1,3,5 tárcsákon jelenhet meg.

Ne feledkezzünk meg a 4 különböző Wild-ról ami a Wild Wild West online nyerőgépen van, ezek az ingyen pörgetés során véletlenszerűen jelennek meg:

  1. Wild: ahogy már említettük, minden szimbólumot helyettesít kivéve a Scatter-t
  2. Spreading Wild: a mellette vagy felette lévő szimbólumot változtatja át Wild jellé
  3. X2 Multiplier Wild: kétszeres szorzó
  4. Expanding Wild: lefedi a teljes tárcsát

Milyen játékélményt nyújt a Wild Wild West?

A Wild Wild West letisztult, jól kezelhető online nyerőgép. Megszokott szimbólumokkal, viszont jól profitáló bónusz funkcióval rendelkezik. Együttesen elmondható, hogy bonyodalom nélküli online nyerőgép, ami nagyon kedvelhető.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.