The Invisible Man

A The Invisible Man egy 5 tárcsás és 20 nyerővonalas a Netent által készített online nyerőgépes játék. Két különböző bónusz játék és magas szorzók várják mindazokat, akik ezt a nyerőgépet választják. Érdekessége, hogy már játék közben is újra pörgetésekben lehet részünk, ha az 1-es vagy az 5-ös tárcsán Wild szimbólumok jelennek meg. Ezek pedig a Police Wild és a Griffin’s Wild. A Police Wild, ha az 1-es tárcsán megjelenik, akkor jobbra tolódik minden Re-Spin elején. Ha pedig a Griffin’s Wild az 5 –ös tárcsán jelenik meg, akkor az balra tolódik minden Re-Spin esetén.

Hogyan nyerhető bónusz játék a The Invisible Man nyerőgépen?

Ha az 1-es és az 5 –ös tárcsán megjelenő Wild szimbólumok összeolvadnak, akkor 10 ingyenes pörgetést nyerünk. Ha az ingyenes pörgetések folyamán újból összeolvadnak, akkor további 4 Free Spins a jutalmunk. Azonban a bónusz játék sem a megszokott módon zajlik. Ugyanis a The Invisible Man nyerőgépnél az ingyenes pörgetések kezdetén két mérő jelenik meg, amelyek a Wild szimbólumokat számolják. A mérő kitöltése további bónusz játékot eredményez. Egy mérő 8 helyből áll. Értelemszerűen, ha az egyik betelik, akkor az aktiválja a további bónusz játékot a Free Spins letelte  után.

Milyen bónusz játékok vannak a The Invisible Man nyerőgépen?

Nézzük is meg milyen bónusz játékok érhetőek el a The Invisible Man online nyerőgépen. Nem teljesen mindegy, hogy melyik bónuszt sikerül megkaparintani a fentebb említett mérő kitöltésével.

Police Spins bónusz játék ( Ez a legértékesebb )

A Police Spins bónusz játék esetén 3 pörgetés következik, ahol mindegyiknél 5 Wild szimbólum jelenik meg a tárcsákon. Ezek minden pörgetésnél változtatják a helyüket és véletlenszerűen jelennek meg.

Griffin’s Rage bónusz játék ( Kevésbé értékes )

A Griffin Rage bónuz játék esetén egy szokásos nyereményválasztós kalandban lehet részünk. Feladatunk, hogy 5 helyszínen tárgyakat válasszunk azonnali pénznyereményekért. A nyeremények szorzókat kapnak. A küzdelem mindaddig tart, amíg nem találunk egy rendőrsapkát.

Milyen játékélményt nyújt a The Invisible Man nyerőgép?

Összességében rendkívüli szórakozást biztosíthat bárki számára. Érdekesnek tartjuk ezeket az újra pörgetés funkciókat és valóban leköti az embert a bónusz játékra való vágyakozás. Miután pedig sikerült megkaparintani, azonnal természetesen a Police Spins bónuszt szeretné mindenki.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint