The Green Knight

A The Green Knight egy 5 tárcsás és 3 soros a Play’n Go által fejlesztett online nyerőgép. Érdekessége, hogy egyetlen szerencsés pörgetéssel, akár 100X -os szorzóval rendelkező Wild szimbólumokat is nyerhetünk. Ehhez ráadásul még a bónuszjátékot sem kell megnyernünk. Ugyanis The Green Knight nyerőgép egyik hasznos tulajdonsága, hogy gyakran megemeli a Wild szimbólumok szorzóját. Ez ugye alapesetben nem rendelkezik szorzóval, de ha szerencsések vagyunk, akkor 2, 5, 10, 25 és akár 100X- os Wild szimbólumokat is nyerhetünk.

Hogyan kell játszani a The Green Knight nyerőgéppel?

Mint ahogy számos Play’n Go nyerőgép a The Green Knight kezelése is rendkívül egyszerű. Eléggé feltűnő helyen, középen állíthatjuk be a számunkra megfelelő tétet. Ezt követően, pedig a jobb oldalt található pörgetés gomb megnyomásával veszi kezdetét a játék. Három vagy több SCATTER szimbólum megjelenésével ingyenes pörgetést nyerünk, ahol még könnyebben érhetjük el a nagy nyereményeket kínáló 100X-os szorzóval rendelkező Wild szimbólumokat. Összességében egy igazán szórakoztató és rekord nyereményeket is nyújtható nyerőgép a The Green Kinght.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.