Rome: The Golden Age

Rendkívül magas 1000X-es szorzóval rendelkező ingyenes pörgetések nyerhetőek a Rome: The Golden Age nyerőgépen. Ez még semmi, hiszen már az alapjátékban is wild szimbólumokkal teli tárcsákat nyerhetünk ezen a Netent által fejlesztett nyerőgépen. Ezáltal, akár már szabadjáték nélkül is hatalmas nyereményeket kaparinthatunk meg. Ebben nagy segítséget nyújtnak a random wild szimbólummá válló The Golde Age szimbólumok, amelyek pillanatok alatt növelhetik az egyenlegünket.

1000X-es szorzó a Rome: The Golden Age nyerőgépen?

A Rome: The Golden Age nyerőgépen az ingyenes pörgetések aktiváláshoz három SCATTER szimbólum megjelenése szükséges. Azonban a szabadjátékokhoz használt magas szorzót előtte kell bezsebelnünk. Ehhez csupán The Golden Age szimbólumok megjelenése szükséges, amelyek olyan pozícióra esnek, amelyen nincs keret vagy aktív keret. Ebben az esetben 1 ponttal növeli a Free Spins Multipliert, ami ha eléri a 200X-at, akkor megnöveli az ingyenes pörgetések szorzóját. Ezáltal, akár elérhetjük a maximum 1000X-es szorzót is.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.