Rage of The Seas

Kezdetben 1024 nyerővonallal vár mindenkit a Rage of The Seas nyerőgép, de ez akár 5488 –ra is növekedhet a játék folyamán. Minden egyes pörgetéssel egy szempillantás alatt megnövelhetjük a nyerővonalak számát. Ehhez csupán legalább egy a 2,3,4-es tárcsán megjelenő BOOST szimbólum szükséges. Ebben az esetben az ezt követő 4 pörgetés ideje alatt a nyerővonalak száma megnő. Mindeközben, ha további BOOST szimbólum jelenik meg az említett tárcsákon, az plusz kibővített nyerővonallal ellátott pörgetést eredményez.

Hogyan nyerhetsz a Rage of The Seas nyerőgépen?

A Rage of The Seas nyerőgépen az ingyenes pörgetések elnyeréséhez három vagy több Scatter szimbólum vagy a 2,3,4 –es tárcsák mindegyikén megjelenő BOOST szimbólumok szükségesek. Ha ezek valamelyike sikerült, akkor ingyenes pörgetéseket nyerünk garantált 5488 nyerővonallal és bónusz funkcióval. Az ingyenes pörgetések száma 5, 8 és 12 lehet. Akik szeretik a kalózos nyerőgépeket, azoknak biztosan elnyeri a tetszését a Rige of The Seas nyerőgép is.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.