Narcos

Csak 18 éven felülieknek!

A népszerű Pablo Escobar életét bemutató Netflix sorozat ötlete alapján megszületett a Narcos nyerőgép. Többek között erre a nyerőgépre is bátran kijelenthetjük, hogy egy újabb sikeres Netent fejlesztés eredménye. Három különböző bónuszjátékkal, Walking Wild és Drive-by funkcióval indulhatunk harcba a magas nyereményekért. Sokan nem is gondolnák, hogy mire képes egy sorozat ötlete alapján készült online nyerőgép?

Milyen bónuszokat kínál a Narcos nyerőgép?

A tét beállítása után a tölténytárt szimbolizáló gombbal pörgethetünk a Narcos nyerőgépen. A pörgetések folyamán random aktiválódhatnak a Walking Wild és a Drive-by funkciók. A Walking Wild esetében a Wild szimbólum a játékban marad és minden pörgetésnél balra mozdul el egyet, mindaddig még nem hagyja el a tárcsákat vagy nem érkezik mellé egy másik. Ha aktiválódott a Drive-by funkció, akkor a tárcsákon lévő néhány magas értékű szimbólum Wild szimbólummá alakul át. Ezeken felül, ha három vagy több Locked up szimbólum jelenik meg a fő játék folyamán, akkor elnyertük a Locked up funkciót. Ebben ez esetben pénznyereményeket szerezhetünk. Ráadásul még ingyenes pörgetés is nyerhető a Narcos nyerőgépen, az első, a harmadik és az utolsó tárcsán megjelenő Free Spins szimbólumokkal. Ez pedig 10 ingyenes pörgetés eredményez, ahol mindegyik körben Walking Wild is aktiválódhat.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz150%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!