Narcos

A népszerű Pablo Escobar életét bemutató Netflix sorozat ötlete alapján megszületett a Narcos nyerőgép. Többek között erre a nyerőgépre is bátran kijelenthetjük, hogy egy újabb sikeres Netent fejlesztés eredménye. Három különböző bónuszjátékkal, Walking Wild és Drive-by funkcióval indulhatunk harcba a magas nyereményekért. Sokan nem is gondolnák, hogy mire képes egy sorozat ötlete alapján készült online nyerőgép?

Milyen bónuszokat kínál a Narcos nyerőgép?

A tét beállítása után a tölténytárt szimbolizáló gombbal pörgethetünk a Narcos nyerőgépen. A pörgetések folyamán random aktiválódhatnak a Walking Wild és a Drive-by funkciók. A Walking Wild esetében a Wild szimbólum a játékban marad és minden pörgetésnél balra mozdul el egyet, mindaddig még nem hagyja el a tárcsákat vagy nem érkezik mellé egy másik. Ha aktiválódott a Drive-by funkció, akkor a tárcsákon lévő néhány magas értékű szimbólum Wild szimbólummá alakul át. Ezeken felül, ha három vagy több Locked up szimbólum jelenik meg a fő játék folyamán, akkor elnyertük a Locked up funkciót. Ebben ez esetben pénznyereményeket szerezhetünk. Ráadásul még ingyenes pörgetés is nyerhető a Narcos nyerőgépen, az első, a harmadik és az utolsó tárcsán megjelenő Free Spins szimbólumokkal. Ez pedig 10 ingyenes pörgetés eredményez, ahol mindegyik körben Walking Wild is aktiválódhat.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint