Mega joker

A Mega Joker egy klasszikus 3 tárcsás és 5 nyerővonalas Supermater móddal és progresszív jackpottal ellátott online nyerőgép. Hozzá kell tennünk, hogy a klasszikus nyerőgépek táborában a Mega Joker az egyik legnépszerűbb a kaszinó játékosok körében. Érdekessége, hogy alapértelmezetten a tét nem növelhető csakis kizárólag az érmeérték. Ezt a nyerőgép jobb oldalán az érme beállításoknál lehet változtatni. Ha egy adott pörgetésben jokeres tétvonalunk lesz az 20 és 400 érme közötti titkos nyereménnyel jár. Három láda szimbólum pedig 2000 érmét fizet. Azonban ezzel még a játék nem ért véget. Ha úgy döntünk, hogy kockáztatjuk az egyetlen pörgetés alatt megnyert összeget, akkor azzal harcba szállhatunk a Supermater módban, rekord nyereményekért.

Hogyan aktiválható Supermater mód a Mega Joker nyerőgépen?

Ahhoz, hogy beléphess a Supermater módba a Mega Joker nyerőgépben, először is nyerned kell egyetlen pörgetés alatt minimum 2000 érmét. Ez elérhető, mondjuk három láda szimbólum megjelenésével. A Supermater módban különböző érméket tehetsz fel, az alap játéktól eltérően nagyobb nyereményekért. Azonban a Joker szimbólumok itt sokkal többet érhetnek.

Joker szimbólumok értéke a Supermater módban:

– 200 tétnél a jokerek megjelenése 100 és 2000 érme közötti nyereményt ad.

– 100 érmés tétnél a középső tárcsán megjelenő Joker 100 és 2000 érme közötti nyereményt érhet.

– 40, 100 és 200 érmés tétnél 3 Joker szimbólum 2000 érmés titkos nyereménnyel jár.

– 20 érmés tétnél 3 Joker szimbólum 1000 érmés nyereménnyel járhat.

A Supermater módban maximum 2000 érme gyűjthető. Ha ez sikerült, a játék véget ért és folytatódik az alap módban.

Hogyan nyerhető jackpot a Mega Joker nyerőgépen?

Tudni kell a progresssziv jackpotos nyerőgépekről, hogy valódi pénzes játékban miközben pörgetsz a téted egy része a központi jackpotba kerül. A Mega Jokernél jelen esetben ez a téted 3%-a. Jackpotot kizárólag akkor nyerhetsz, ha valódi pénzes játéban veszel részt. De mivel honlapunkon csak demó módban érhető el a Mega Joker nyerőgép, így sajnos nálunk erre nincs lehetőség. Ettől függetlenül az alap és a Supermater módot tökéletesen tudod tesztelni ezen a klasszikus nyerőgépet.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint