Long Pao

A Jack Hammer nyerőgépek közkedvelt altarternatívája a Long Pao nyerőgép. Ez a nyerőgép is rendelkezik Sticky Win funkcióval. Ennek köszönhetően, ha a pörgetésünk nyereményt ér, az mindaddig megmarad, még a következő kör is. Ezáltal pedig, akár az összes tárcsán nyereményt érő szimbólumok jelenhetnek meg.

Hogyan aktiválható az bónusz a Long Pao nyerőgépen?

Az átlagostól eltérően nem 3, hanem minimum 5 Scatter szimbólum megjelenése szükséges az ingyenes pörgetések aktiválásához a Long Pao nyerőgépen. Bár tény, hogy már 3 Scatter esetén aktiválódik a Sticy Win funkció, amely által könnyebben megszerezhetjük a maradék 3-at. Ha ez sikerült, akkor 10 ingyenes pörgetést nyerünk 3X-os szorzóval. Ráadásul az ingyenes pörgetések folyamán megjelenő, minimum további 5 Scatter plusz ingyen pörgetést ad. Ha pedig nagyon szerencsések vagyunk és 9 vagy 15 Scatter szimbólum jelenik meg, akkor az elképesztő 30 ingyenes pörgetés a jutalmunk.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.