Jack and the Beanstalk

Csak 18 éven felülieknek!

A Jack and the Beanstalk egy 5 tárcsás és 20 nyerővonalas a Netent által fejlesztett online nyerőgép. Érdekessége, hogy az ingyenes pörgetések mellett már az alapjátékban is nyerhetünk újrapörgetést. Ez akkor aktiválódik, ha a tárcsákon Wild szimbólum jelenik meg. Ez egy tárcsát mozdít el balra és mindaddig tart még Wild szimbólum található valamelyik tárcsán. Értelemszerűen, akár több Wild szimbólum is megjelenhet. Minden Wild-el megszerzett nyeremény 3X-os szorzót kap.  Ingyenes pörgetést pedig akkor nyerhetünk, ha három vagy több láda szimbólum megjelenik a tárcsákon. A Jack and the a Beanstalk nyerőgépen a Free Spins igazán izgalmas tud lenni.

Hogyan nyerhetünk ingyenes pörgetést a Jack and The Beanstalk nyerőgépen?

Ugyebár fentebb már említettük, hogy három vagy több láda szimbólum aktiválja az ingyenes pörgetéseket a Jack and the Beanstalk nyerőgépen. Miután ez megtörtént, akkor 10 ingyenes pörgetést kapunk, ahol további extra wild szimbólumokat aktiválhatunk. Ezeket az 5-ik tárcsán megjelenő kulcs segítségével szerezhetjük meg.

Extra Wild szimbólumok a Jack and The Beanstalk nyerőgépen

– Pénzeszsákok

Ha sikerült minimum 3 kulcsszimbólumot gyűjtened, akkor aktiválódik a pénzeszsákok dupla Wild.

– Aranytyúkok

Ha a meglévő pénzeszsákok mellé sikerült, további 3 kulcs szimbólumot gyűjteni, akkor aktiválódbak az aranytyúkok Wild háromszoros szimbólummal.

– Nyitható aranyhárfák

A legnagyobb értékkel bíró Nyitható aranyhárfák, akkor aktiválódnak, ha a meglévő 6 kulcs szimbólum mellé sikerül további 3-at gyűjteni. Ekkor Expanding Wildet kapunk, ami egy hárfát ábrázol.  

Milyen játékélményt nyújt a Jack and The Beanstalk nyerőgép?

Kifejezetten szórakoztató! Főleg, ha sikerül aktiválni a bónuszjátékban a Nyitható aranyhárfa Wild-kat. Ugye ebben az esetben, ha minden tárcsán megjelenik, akkor teljes képernyős Wild szimbólumokat is kaphatunk, amivel hatalmas nyeremény vár. Ez ráadásul több pörgetésen keresztül is megjelenhet. Éppen ezért mindenkinek javasoljuk, hogy feltétlen próbálja ki a Jack and The Beanstalk nyerőgépet. Honlapunkon a Jack and The Beanstalk nyerőgépen kívül számos nyerőgépes játékok érhetőek el demó módban.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz150%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!