Happy Riches

Kalandozzunk el egy kicsit más kultúrába és próbáljunk meg nagy nyereményekre szert tenni a Happy Riches nyerőgépen. Segítségünkre lesznek a magas értékkel bíró szimbólumok és a sűrűn megjelenő wildek a játék folyamán. Általánosságban elmondható, hogy nem kell sokat pörgetni a Happy Riches nyerőgépen egy nagyobb nyereményért.

Hogyan nyerhetünk a Happy Riches nyerőgépen?

A Happy Riches nyerőgép érdekessége, hogy az ingyenes pörgetések aktiváláshoz szükséges Scatterek, akár duplán is megjelenhetnek. Alapesetben egyesével, de más nyerőgépektől eltérő módon itt duplán is megjelenhetnek a tárcsákon. Az ingyenes pörgetésekhez 4 vagy több SCATTER megjelenése szükséges. Ha ez sikerült, akkor 10 ingyenes játékot nyerünk 2X-es szorzót kapnak. Azonban az ingyenes pörgetések közben megjelenő újabb SCATTER szimbólumok tovább szabad játékot eredményezhetnek.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.