HammerFall

Akár 30.000X-es nyereményt is megkaparinthatunk a HammerFall nyerőgépen. A Play’n Go egyik saját fejlesztésű nyerőgépe kissé az unalmas szerepjátékokhoz hasonlít, de senkit se csapjon be a megjelenése. Egy igazán szórakoztató és meglepően kalandos online nyerőgép. Elsőre bár kissé bonyultabbnak tűnhet az áltagnál, de egyáltalán nem az.  Rövid játék után, hamar meg szokták kedvelni ezt a nyerőgépet is.

Hogyan műdödik a HammerFall nyerőgép?

Mivel a Hammerfall nyerőgépen egyetlen pörgetéssel is könnyedén aktiválódhat a bónuszjáték, éppen ezért érdemes sűrűbben váltogatni a tétünk nagyságát. A bónusz elnyeréséhez a bal felső sarokban látható nyeremény számlálónak kell elérnie az 50-es értéket. Az egy adott pörgetéssel szerzett nyeremények növelik ezt az értéket. Ha már eléri a 25 -ös értéket, akkor további segítség bónuszt kapunk az 50-es elérése érdekében. A bónuszjátékban pedig ott vár ránk a hatalmas, akár 30.000X- es nyeremény is.  

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.