Fire Joker Freeze

A Fire Joker második szériája a Fire Joker Freeze. A Play’n GO által fejlesztett Fire Joker Freeze egy igazán fagyos hangulatot árasztó nyerőgép. A korábbi változatához képest nem nagyon változott, csupán egy plusz kiegészítővel lett gazdagabb. Azonban ez a plusz kiegészítés még nagyobb nyereményeket eredményező játékot biztosít a játékosok számára.

Hogyan működik a Fire Joker Freeze?

A Fire Joker Freeze működése szinte teljesen megegyezik elődjével a Fire Joker nyerőgéppel. Hasonlóan itt is függőlegesen legalább kettő tárcsán azonos szimbólumoknak kell megjelenniük az újrapörgetés aktiváláshoz. Ha sikerül a harmadik tárcsán is azonos szimbólumokat kipörgetnünk, akkor megnyertük a bónuszjátékot. Ebben az esetben a nyereményünk egy véletlenszerű szorzót kap. Eddig lényegében így működik a Fire Joker. De a Fire Joker Freeze esetében, ha egy adott pörgetésünk nem eredményez nyereményt és megjelenik egy ICE JOKER szimbólum, akkor az kiterjed a teljes tárcsára és egy újrapörgetést eredményez. Ráadásul, ha így sikerül aktiválni a bónuszjátékot, akkor többlépcsős bónuszt nyerhetünk, magasabb szorzókkal.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.