Disco Danny

A klasszikus nyerőgépek kedvelőinek a Netent jóvoltából megérkezett a Disco Danny 3 tárcsás és 5 nyerővonalas nyerőgép. Érdekessége, hogy az ingyenes pörgetések folyamán akár 10X-es szorzóval rendelkező nyereményeket is zsebre vághatunk. Egy rendkívül egyszerű és bárki számára könnyedén kezelhető nyerőgép, magas azonnali nyereményekkel és ingyenes pörgetés funkcióval.

Hogyan nyerhetünk a Disco Danny nyerőgépen?

Ha jobban megnézzük a nyereménytáblázatot, akkor szembetűnő, hogy már az azonnali nyeremények is egész jól fizetnek. Például a legnagyobb nyereményt érő szimbólum a tétünk 100X-át fizeti. Ráadásul, kötésben lévő szimbólumok nélkül is nyerhetünk a Disco Danny nyerőgépen. Ha ugyanis megjelenik egy vagy több Golden Scatter szimbólum a játék folyamán az azonnali nyereményt ad. Ha pedig három Silver vagy egy Golden és kettő Silver Scatter jelenik meg, akkor ingyenes pörgetést nyerünk. Az ingyenes pörgetések folyamán kizárólag Golden Scatterek jelennek meg. A játék 1X-es szorzóval indul, de ha minden helyre Golden Scatter kerül, akkor szintet lépünk. Így elérhetjük, a fentebb már említet 10X-es szorzót is!

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.