Dazzle Me Megaways

Megjelent a népszerű Netent által fejlesztett Dazzle Me nyerőgép Megaways szériája a Dazzle Me Megaways nyerőgép. Bár az átlagosnál kevesebb, csupán 99.225 a maximum elnyerhető nyerővonalak száma, mégis egy nagyszerű nyerőgépnek tartjuk. Már csak azért is, mert az említett nyerővonalak mellett ingyenes pörgetések, teljes tárcsára kiterjedő wild szimbólumok és Avalanche mód várja a játékosokat.

Hogyan kell játszani a Dazzle Me Megaways nyerőgéppel?

A számunkra megfelelő tét beállítása után a középen lévő narancssárga gombbal indíthatjuk el a játékot. A pörgetések folyamán jobbról balra megjelenő azonnali nyeremények aktiválják az Avalanche módot. Ez azt jelenti, hogy a nyereményt érő szimbólumok eltűnnek és helyükre más szimbólumok érkeznek, amik ha nyereményt érnek, azok is szintén eltűnnek, lehetséges további nyereményekért. Ráadásul a Dazzle Me Megaways nyerőgépen még teljes tárcsára kiterjedő Dazzling Wild Reels is szimbólumok is aktiválódhatnak bármelyik pörgetésnél. Ami pedig végképp közkedveltté teszi a nyerőgépet, hogy 4 vagy több Scatter megjelenése esetén ingyenes pörgetéseket nyerünk, garantált Dazzling Wild Reels funkcóval.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.