Dark King: Forbidden Riches

Csak 18 éven felülieknek!

Egyetlen pörgetéssel akár 5X –ös szorzóval ellátott nyereményed is lehet a Dark King: Forbidden Riches nyerőgépen. Ez azért lehetséges, mert a random megjelenő wildek növelik a szorzót. Bár egyetlen wild megjelenése csupán 2X-es szorzót ad, 4 már 5X-os szorzót eredményez. Ha pedig jobban szemügyre vesszük a nyereménytáblázatot, akkor rájövünk, hogy nem is annyira rossz egy ekkora szorzó a Dark King: Forbidden Riches nyerőgépen.

Milyen a bónuszjáték a Dark King: Forbidden Riches nyerőgépen?

Három vagy több Scatter szimbólum megjelenése aktiválja a bónuszjátékot a Dark King: Forbidden Riches nyerőgépen. Ebben az esetben az alapjátékhoz hasonló módon itt is élnek a szorzókkal ellátott wildek. Azonban az ingyenes pörgetések folyamán még egy kereszt alakú szimbólum is megjelenik, amibe, ha beleesik egy wild szimbólum, az tapadós marad, és ott marad az ingyenes pörgetések befejezéséig. Sőt, még egy plusz ingyenes játékot is adnak a wildek a bónuszban. Ezáltal akár a kereszt alakú szimbólumot teljesen wildek tölthetik be, ami garantált 5X- ös szorzót jelent a bónuszjáték végéig.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!