Bonanza

A Bonanza egy ajándék volt a nyerőgép rajongók számára 2016 decemberében. A játék egy aranybányában játszódik, Dixie-town zenével. A Megaways tárcsák szemet gyönyörködtetőek. A hat tárcsából a középső négynek van egy extra szimbóluma is, amit egy külön tárcsán jelöltek és ugyan úgy számításba vehetjük. Balról jobbra fizető nyerőgép. A nyerési módok száma ennek megfelelően változik és elérheti a 117 649 Megaways-t is. A játékot 96%-os RTP-vel szerelte fel a Big Time Gaming. A Bonanza -val már mindenhol játszhatunk, ahol van Big Time Gaming szolgáltató.

Hogyan nyerhetünk ingyenes pörgetést a Bonanza nyerőgépen?

A Bonanza nyerőgép Scatter szimbóluma a G-O-L-D felirat. Ebből kell minimum 4 szimbólumot megszereznünk a bónuszjáték aktiválásához. A bónuszjáték 12 ingyenes pörgetést tartalmaz, +1 Scatterrel 15 ingyenes pörgetést szerzünk. A bónuszjátékban minden egyes kötés után nő a szorzónk így minél többször tud kötni annál nagyobb esélyünk van nagyot nyerni. A bónuszban a Scatter egy aranyrudakat szállító vasúti kocsi formájában jelenik meg, ebből 3 darab +5 ingyenes pörgetést jelent 4 darab pedig +10 ingyenes pörgetést. A Wild szimbólum egy égő bomba képet kapta, ami scatter kivételével minden szimbólumot helyettesít és a csak is a kiegészítő tárcsában helyezkedik el. A Bonanza online nyerőgépben pörgetésenkénti minimálisan megtehető tét 0.20€ és a maximális tét 20€. Maximális megnyerhető nyeremény a téted 12.000 szerese.

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod )Kinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges )Kérem
Üdvözlő bónusz100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.