Battle Maidens Cleopátra

Kaszinó Bónusz összege Igénylés
Kaszinó bónusz Meglepetés bónusz ( nyisd ki az ájándékod ) Kinyitom
Ingyen pörgetés 100 ingyen pörgetés ( Befizetés szükséges ) Kérem
Üdvözlő bónusz 100%-os feltöltési bónusz, 100.000Ft-ig Kérem

Hogyan játszhatsz a nyerőgéppel?

Kis türelmet a nyerőgép pillanatokon belül elindul. Ha elfogyna a virtuális kredited a honlap frissítésével újból feltöltheted. Ha mégsem indulna, akkor kérjük jelezd az ügyfélszolgálatunknak. Jó szórakozást kívánunk!

Nyerőgépek szolgáltatók szerint

Egy adott nyerőgépet keresel? Segítünk!

Látogass el a nyerőgépek oldalunkra, ahol konkrét nyerőgépet kereshetsz meg.

Nyerőgép értékelése

Nyerőgép neve: Battle maidens Cleopátra

Nyerőgép leírása: Kezdj el játszani minden idők legszórakoztatóbb online nyerőgépével. Egy csodálatos kaland vár rád Cleopátra világában. Ismerd meg a csondálatos világot.

Szerző: Onlinenyerogepek.hu

3.8

  • Bónuszok

  • Nyeremények

  • Játékélmény

Nyerőgép leírása

Kezdj el játszani minden idők legszórakoztatóbb online nyerőgépével. Egy csodálatos kaland vár rád Cleopátra világában. Ismerd meg a csodálatos világot.

Napjainkban egy ilyen egyszerű műveletet pofonegyszerű elvégezni. Úgy gondoljuk, hogy megvásároljuk a számunka legtökéletesebb mosógépet, gondosan haza szálltjuk, helyére tesszük, rákötjük a vízhálózatra majd elindítjuk és ezzel kész is az új mosógép beüzemelése. Tévedünk! Igaz ez is 5 lépés arra, hogy élvezzük az új terméket, de vannak fontos teendők, amire érdemes figyelni, hisz a megfelelő beüzemelés elengedhetetlen a használat előtt. Kevesen tudják, hogy a kiszállítás sértetlenségét úgynevezett dobrögzítő csavarok, szállítócsavarok biztosítják. Ezeket minden esetben el kell távolítani használat előtt, ellenkező esetben a mosógépben olyan károk keletkeznek, melyre a gyártó nem vállal garanciát, hisz nem szakszerű volt a beüzemelés. Segítünk, hogy az új mosógép beüzemelése egyszerűen menjen.

Mielőtt bele kezdünk, még lenne pár hasznos tanács. Ha nem magunknak fuvaroztuk haza a mosógépet, hanem szállító hozza házhoz, akkor, ha egy mód van rá, együtt csomagoljuk ki. Tudjuk… a szállító siet, várják a következő címen és hasonlók. De neki kell intéznie, ha szállítás közben karc, ütődés vagy egyéb sérülés jön létre az új terméken. Ha már kibontottuk, vessünk egy gyors pillantást az egyéb dolgokra, melyek nélkülözhetetlenek lesznek az új mosógép beüzemelése során. Ide sorolhatóak a ki- és befolyó csövek, az ezekhez használt akasztó és ne feledkezzünk meg a dokumentumokról sem, mint például a garancia és jótállási papírok, és természetesen az összeszerelési leírás. Ha semmiben nem szenvedünk hiányt, és megfelelő szerszámunk is kéznél van, nincs más dolgunk, mint az új mosógép beüzemelése. Melyet 5 ponton veszünk végig.