Aliens Video Slot

Az Aliens filmet kedvelők nagy örömére a Netent szoftvercég jóvoltából megérkezett az Aliens online nyerőgépes játék. Be kell vallanunk, hogy elég sokat kellett rá várnunk, de ha egy párat pörgetsz ezen a fantasztikus online nyerőgépen, azonnal rádöbbensz, hogy pontosan miért is!

Hogyan kell játszani az Aliens Video Slots -al?

Mivel az Aliens egy népszerű horror film, éppen ezért nem is várhattunk mást, csak egy kifejezetten rémisztő online nyerőgépes játékot. Már maga a nyerőgép bevezetője is erről árulkodik és egyértelműen a játék közben is folyamatosan ezt érezzük. Ez azonban egyszerűen kellett ahhoz, hogy egy ilyen remek játékot alkothassanak meg a készítők. A tét beállítása után egyszerűen csak nyomjuk meg a pörgetést gombot. Ezután kezdetét veszi egy Alienes kaland, ahol ha szerencsések vagyunk legyőzhetjük a főgonoszt, amiért a egy hatalmas nyeremény a jutalmunk.

TOP NYERŐGÉPEKNYERŐGÉP NEVEINDÍTÁS
Book of MerlinBook of MerlinKipróbálom
Respin CircusRespin CircusKipróbálom

Segíthetünk?

Egyes nyerőgépeknél be tudod állítani az érme értéket és a tétszintet is. Vannak azonban olyan nyerőgépek, ahol csak a tétszintet tudod megszabni. Mindegyik estben, ezeket a nyerőgép jobb és bal oldalán találhatod meg.

Egyszerűen csak frissítened kell ezt az oldalt. Ezt követően újból feltöltődik a demó egyenleged. Azonban azt tudnod kell, hogy némelyik nyerőgépnél ez csak 0 egyenleg esetén működik.

Sajnálatos módon rendszerhibák mindig előforulhatnak. Ebben az esetben kérjük, hogy írj e-mailt a kapcsolat@onlinenyerogepek.hu e-mail címre és kivizsgáljuk az esetet.

Nyerőgépek szolgáltatók szerint