Kaszinó sorsjegy helyett, éld át az igazi kaszinó élményt

Kaszinó sorsjegy

Bár 10 kaszinó játékot kínál a népszerű Kaszinó sorsjegy de tudjuk jól, hogy mégsem adja át az igazi kaszinó élményt. Mit szólnál, ha azt mondjuk, hogy már 2500Ft befizetésével szerencsét próbálhatsz egy igazi és teljes mértékig legális online kaszinóban? Egy új és teljesen más világba szeretnénk csábítani téged, ahol a kaszinó játékok a nap bármely időszakában elérhetőek számodra. Lehet a kedvenced a Rulett, Black Jack vagy a nyerőgépek, biztosak vagyunk benne, hogy egy igazi kalandban lesz részed. Amellett, hogy hatalmas nyeremények várnak, még az értékesítőre sem kell várnod, hiszen az online kaszinóban bármikor játszhatsz. Indíthatod a játékokat számítógépről vagy mobilról, garantáljuk, hogy minden eszközön elérhetőek számodra. A befizetésedet azonnal jóváírják, a nyereményedet, pedig biztosan megkapod egy általad megjelölt bankszámlára. Érdekel?

Meglepetés bónusz új játékosoknak

Most minden új befizető játékos, aki minimum 5000Ft-al feltölti kaszinó számláját 100%-os befizetési bónuszt kap egészen 100.000Ft-ig, plusz 100 ingyenes pörgetést egy a promócióban résztvevő nyerőgéppen. Érdekel…

Szóval dönts! Kaszinó sorsjegy vagy online kaszinó?

Tudtad, hogy az általad vásárolt Kaszinó sorsjegy esetében a központ már a megvásárlás pillanatában tudja, hogy nyertél-e vagy sem? Hiába van 10 nyerési esélyed, ez mind egyetlen kód alá tartozik. Ezt úgy kell elképzelned, mintha a nyerőgépen egyetlen egyet pörgetnél 2000Ft-os téten. Tény a Kaszinó sorsjegyen lehetőséged van akár 75.000.000Ft-ot is nyerni, de ennek csekély az esélye. Azonban az online kaszinóban ez a helyzet kissé másképpen alakul. Minden egyes pörgetés egy újabb esély a nyerésre. Az sem mellékes információ, hogy mivel online akár több ezer ember is játszhat egyszerre elképzelhető, hogy egy adott játék 10 perce még nem volt nyerő számodra, később már tiéd a főnyeremény. Jól hangzik ugye?

Hogyan próbálhatsz szerencsét online kaszinóban?

Első lépésként regisztrálnod kell egy kaszinó számlát. A regisztrációt ide kattintva könnyedén elvégezheted. Ezt követően a számládat hitelesítened kell a személyes irataid elküldésével. Konkrétan a személyi igazolványod vagy a jogosítványod és a lakcímkártyádat kell lefotóznod és elküldened számunkra. Fontos, hogy jó minőségű képet csinálj! Minden olvasható legyen rajta! A folyamat csupán pár percet vesz igénybe.

Bankkártyás befizetés pofon egyszerűen!

Miután hitelesítetted a számládat máris lehetőséged van befizetést kezdeményezni. Mint ahogy korábban már említettük bankkártyás befizetés esetén a legkisebb feltölthető összeg 2500Ft. Azonban most minden új játékos, aki minimum 5000Ft-al tölti fel a számláját, azonnali 100%-os befizetési bónuszt kap 100.000Ft-ig, továbbá 100 ingyenes pörgetést a népszerű FruitZen nyerőgépre. Éppen ezért javasolt elsőre minimum 5000Ft-ot befizetni.

Milyen kaszinó játékot érdemes választani?

Sokan nem tudják, de némelyik online nyerőgépen megnyerhetjük a tétünk több 1000 szeresét is. Van olyan nyerőgép, amelyiken már a legkisebb 60Ft-os téten is a főnyeremény 2.700.000Ft. A jackpotos nyerőgépekről nem is beszélve, amelyeken ez az összeg még ennél is több lehet. Szóval fontos a jó választás! De nem lehet tudni, hogy kinek melyik nyerőgép lesz a befutó. Éppen ezért érdemes minél több nyerőgépet tesztelni, megismerni. Tudni kell, hogy minden egyes játék menüjében részletesen le vannak írva a bónuszok és a megnyerhető maximum nyeremények.

Általunk javasolt kaszinó játékok

 • John hunter and the quest for bermuda riches
  John hunter and the quest for bermuda riches
 • John hunter and the mayan gods
  John hunter and the mayan gods
 • Great rhino deluxe
  Great rhino deluxe
 • Great Rhino Megaways
  Great Rhino Megaways
 • John hunter and the book of tut
  John hunter and the book of tut
 • John hunter and the tomb of the scarab queen
  John hunter and the tomb of the scarab queen
 • John hunter and the aztec treasure
  John hunter and the aztec treasure
 • Great Rhino
  Great Rhino