100 ingyen pörgetés vár a kaszinóban

100 ingyenes pörgetés

Aki már játszott online kaszinóban, az nagyon jól tudja, hogy a bónuszok mindig is jól tudnak jönni a játék folyamán. Most pont egy ilyen üdvözlő bónuszt szeretnénk a figyelmedbe ajánlani! Hazánk egyik népszerű, állami engedéllyel rendelkező online kaszinója most minden új regisztrált játékosnak, minimum 6000Ft befizetése esetén, 150%-os üdvözlő bónuszt egészen 100.000Ft-ig, és 100 ingyen pörgetést ad ajándékba. A bónusz igénylése pofon egyszerű! Most lépésről lépésre bemutatjuk, pontosan mit kell tenni.

Azonnali kaszinó bónuszok

KaszinóBónusz összegeIgénylés
Kaszinó bónuszMeglepetés bónuszKinyitom
Ingyen pörgetés100 ingyen pörgetésKérem
Ingyen pörgetés100%-os bónusz, 100.000Ft-igKérem

Hogyan igényelhetem meg a 100 ingyen pörgetéseket?

A 100.000Ft-ig terjedő bónusz és a 100 ingyen pörgetés igényléséhez, értelemszerűen először is regisztrálni kell a kaszinóba. Ezt könnyedén megteheted ide kattintva. Azonban azt tudnod kell, hogy mivel állami engedéllyel rendelkező online kaszinóról beszélünk, a regisztrációt követően azonnal igazolnod kell a személyazonosságodat is! Ehhez a személyes okmányaidra lesz szükséged. Eláruljuk, hogy a folyamat nem vesz sok időt igénybe. Miután végeztél a kötelező ellenőrzéssel, máris indulhat a játék. Fontos tudnod, hogy egy játékosnak csak egyetlen kaszinó számlája lehet! Ezt nagyon szigorúan kezelik! Ha többet próbálsz nyitni értelemszerűen, rövid időn belül kiderül és törlésre kerülhet a számlád.

Be kell fizetni a bónuszért?

Mivel nem úgynevezett ” no deposit ” bónuszról beszélünk, ezért igen, az igénylés feltétele a befizetés. De nem kell nagy összegere gondolni. Csupán egy minimum 6000Ft-os befizetés szükséges, amire azonnal kapsz egy 150%-os bónuszt és az említett 100 ingyen pörgetést a Fruit Zen nyerőgépen. Ezt könnyedén meg tudod tenni, bármilyen bankkártyával. A befizetéskor haszánld a WELCOME1 kódot. Ráadásul, mivel állami engedéllyel rendelkező kaszinó, így garantált, hogy a bónuszod és nyereményed megkapod.

Kaszinó bónusz

Milyen játékokat találhatsz a kaszinóban?

Számos népszerű és igen szórakoztató nyerőgépek érhetőek el a GrandCasino.hu honlapján. Többek között érdemes megemlítenünk a Wazdan nyerőgépeket is. Ha még nem szeretnél azonnal regisztrálni, akkor eláruljuk, hogy ezeket ingyen és regisztráció nélkül is kipróbálhatod a honlapunkon. De, ha már szóba kerültek a Wazdan nyerőgépek, akkor feltétlen próbáld ki például a Book of Magic nyerőgépet is. Garantáljuk, hogy tetszeni fog!